Privacyverklaring

Privacy Policy

Privacy

Boosterbox respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de bedrijfs- en contactpersoonsgegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Wij gebruiken uw gegevens voor het uitvoeren van de leveringsovereenkomst en risicobeheer. Boosterbox zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de levering.

Naast het gebruik van uw gegevens voor het uitvoeren van de leveringsovereenkomst, worden uw gegevens opgeslagen in het klantenbestand van Boosterbox. Dit klantenbestand wordt gebruikt voor het beheren van de klantrelatie waaronder het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Boosterbox. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u dit ons laten weten via e-mail aan info@boosterbox.nl. Ook kunt u op deze wijze een wijziging van uw gegevens doorgeven of inzage van uw gegevens opvragen.

Privacy op internet

Boosterbox gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

E-mail adressen

Uw zakelijk e-mail adres wordt uitsluitend in ons systeem bewaard als dit rechtstreeks aan ons doorgegeven wordt. We gebruiken dit e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is doorgegeven en verder voor andere marketing- of service doeleinden. Uw e-mailadres wordt uitsluitend intern gebruikt en wordt nooit voor commercieel gebruik verstrekt aan derden.

Wijzigingen

De mogelijkheid wordt geboden om eventuele onjuiste klantinformatie online te corrigeren zodat wij u in het vervolg correct kunnen benaderen en tevens leveringen correct kunnen uitvoeren. De mogelijkheid hiertoe wordt online geboden als u als ingelogde gebruiker onze website bezoekt. U kunt wijzigingen van uw klantinformatie uiteraard ook schriftelijk, of via e-mail aan ons verstrekken.

Toepasselijkheid

Dit privacybeleid van Boosterbox is van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst.
Indien u nog vragen heeft over ons privacybeleid dan kunt u contact met opnemen met:

Boosterbox
Lenteweg 37-A
7532 RW Enschede
email: info@boosterbox.nl